Toate Colectiile

Mexton Iasi este principala alegere atunci cand vorbim despre noile trenduri in materie de haine pentru femei in anul 2015. Cu o colectie vasta de haine de dama, Mexton Iasi iti vine in ajutor ori de cate ori ai nevoie de o tinuta casual sau office.

Pe langa faptul ca femeile din Romania sunt printre cele mai frumoase femei din lume, o femeie frumoasa trebuie sa fie in ton cu moda. Si ce haine pentru femei sunt mai potrivite daca nu chiar cele purtate de vedetele Oana Zavoranu si Laura Cosoi. Cu toate ca se poarta mai mult stilul casual acum ai ocazia sa-l imbini cu eleganta din camasile de dama si platformele specifice magazinului Mexton Iasi.

Poti sa vezi ce se poarta in fiecare luna la Mexton Iasi cu ajutorul colectiilor noastre de haine pentru femei si cum poti sa le combini astfel incat sa arati cat mai bine.

Si pentru ca avem grija de clientii nostri fideli, nu trebuie sa ratezi promotiile noastre la blugii de dama, camasile pentru femei, rochiile, tricourile de dama si celelalte piese vestimentare pe care le gasesti in colectiile noastre. Cumpara si tu haine de dama de la magazinul nostru din Centrul Felicia daca vrei sa ai un look de vedeta sau daca vrei sa iesi din tipare.

magazin mexton iasi